avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Declaratie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Declaratie

Buna ziua,
Daca ma poate ajuta cineva...
Sotul meu,cetatean turc, are un proces penal pe rol in Turcia la care nu s-a prezentat deloc,nu a dat nicio declaratie.Avocatul lui de acolo a trimis acum aprox.2luni prin posta citatie sau nu stiu exact cum se numeste,o hartie pentru a da declaratiea de aici din Romania,datorita conventiei dintre cele doua tari.Noi acasa inca nu am primit nimic,desi au trecut vreo 2 luni si nu stim exact cum se procedeaza,unde sa mearga pentru declaratie,unde sa verifice.Daca ne-ar putea ajuta cineva,v-am fi foarte recunoscatori.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Permis de sedere, pasaport expirat iulyana21 iulyana21 Sotul meu,cetatean turc,a obtinut in urma cu aproape 5 ani permisul de sedere pentru Romania ca membru de familie,iar acesta ii va expira in scurt timp.As ... (vezi toată discuția)
Bigamie sau nu? Ismail Derya Ismail Derya Eu sunt cetatean roman. In anul 2005 m-am casatorit legal cu un cetatean turc in Turcia. Apoi cu o hartie din Turcia mi-a fost eliberaertificat de casatorie ... (vezi toată discuția)
300 zile de la pronuntare divort sau deces sot ? magda dima magda dima buna ziua.. am si eu o singura intrebare, si as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati raspunde.. in casatoria dintre o romanca si un cetatean turc, este aceeasi ... (vezi toată discuția)