Am 19 ani si sunt inca elev. Primesc pensie alimentara de la tatal meu.Dupa ultima chemare in judecata a tatalui mei cand s-a hotarat ca eu am dreptul pana la 26 de ani la 1/6 din salariul, sotia tatalui a mai nascut un copil si mai avea unul de 12 ani.Daca el mai are un copil imi va diminua suma pe care mi-o platea?
Va multumesc.
Pensia ce se cuvine pt 3 copii e de max 50% din salariu. Dvs puteti obtine max ...cat aveti si acum.
Daca va actioneza in judecata pt scaderea pensiei, va puteti apara, argumentand ca pensia cuvenita pt 3 e de jumatate din salariu, nu de 33% cat e pt 2.
Nu e sigur ca va sau veti castiga daca ajungeti la judecata, instanta hotaraste.
Va multumesc pentru raspuns.Pana acum am primit 450 lei, deoarece trebuia sa imi plateasca de la data de cand am depus plangerea. Din luna august primesc doar 150 lei. Daca a depus plangere pentru reducerea pensiei trebuia sa fiu informat?
Da, ati fi fost citat. Uitati-va pe portalul instantei de judecata totusi sa vedeti daca exista un proces pe rol.
Cat s-a hotarat sa primiti lunar, peste 150 de lei ?