avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Achitare sanatate din inchirieri
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Achitare sanatate din inchirieri

Buna ziua,am o cunostiinta care este casatorita cu un cetatean italian si locuieste de aproximativ 10 ani in Italia si este atat cetatean roman cat si cetatean italian..As dori sa imi spuneti daca inchiriaza un apartament din ROMANIA care este pe numele ei trebuie sa achite sanatatea conform noului cod civil daca nu mai locuieste in Romania si isi plateste acolo taxele pentru sanatate fiind asigurata conform legislatiei de acolo? Mentionez ca pana acum achita impozitul pe chirie la fisc si imopzitul pe cladiri la Taxe si Impozite din cadrul primariei.

Alte discuții în legătură

Domiciu, resedinta si obligatii fata de statul roman/italian MihaiBDC MihaiBDC Buna! Situatie: O cunostinta plecata de peste 10 ani in Italia, casatorita cu italian si cu cetatenie dubla(italiana si romaneasca), cu doi copii nascuti ... (vezi toată discuția)
Casatorie in strainatate (italia) cojocaru_d35 cojocaru_d35 Buna ziua ! Sant casatorita in strainatate,Italia ,cu un cetatean italian si as vrea sa stiu daca certificatul de casatorie trebuie inregistrat obligatoriu si ... (vezi toată discuția)
Casatoria in italia YoanaOL YoanaOL buna ziua eu m-am casatorin civil in italia si nu am inregistrat casatoria la ambasada romaniei.Deja au trecut mai mult de 6 luni. Pot sa merg sa imi traduc ... (vezi toată discuția)