avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sechestrare si amenintare cu pistol
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sechestrare si amenintare cu pistol

buna seara pe data de 28 august 2012 am venit revenit in tara din Belgia de la mama unde si lucrasem pe timpul veri. In Otopeni am luat un taxi de la o firma spre Gara de Nord. M-am inteles cu intermediarul sa platesc 10 euro (45lei). M-am urcat in masina, s-a urcat si intermediarul. acesta vorbind la telefon cu o persoana a zis hai ba ca il luaram pa unu cu buze mari sa il ducem la gara ii luam 100 e student. atunci mi-am dat seama ca am cazut in plasa. le-am spus: ramane cum am stabilit 45 lei 450mii 10euro si gagiu din spate mi-a raspuns fugi ba de aici 100 de euro. am insistat cu 10 euro cum ne-am inteles, iar soferul a deschis torpedoul a scos casa am vazut o portiune din ce parea a fi pat de pistol am scos o hartie si atunci am vazut patu de la pistol declansatorul(cocoselul portiunea din spatele pistolului) si m-am calmat. am vrut sa cobor nu am fost lasat, iar la politie nu am fost lasat sa scriu toata declaratia (la sectia 3) a trebuit sa scriu la final dupa ce a terminat inspectorul de dictat(mi-a tras declaratia din fata si mi-a zis eu nu ti-am spus sa mai adaugi nimic) un agent de acolo mi s-a spus ca nu am idee in ce c***t m-am bagat. din acea clipa nu am fost chemat nici o data la politie am mai fost eu de 3 ori din proprie initiativa ultima data mi-au spus mai pe ocolite sa imi retrag sesizarea ca e mai bine ca procesul si avocatii sunt scumpi.
Ma intereseaza ce as putea face pe latura legala. merci anticipat
Oare?!?! ... chiar asa scumpi sa fie avocatii???

:O

... ati incercat sa contactati macar unul singur, ca sa va convingeti personal ca :"sunt scumpi avocatii" ??


:-/


Pe cale legala ati facut deja, mergeti mai departe pe aceasta cale si nu va retrageti plangerea depusa la politie.
ce pot face pe cale legala unde sa ma duc un prieten de lucreaza in politie mi-a spus sa ma duc la politia capitalei sau sa iau avocat si sa merg pe victimele strazii si sa primesc despagubiri de la stat. care ar fi pasii cum se procedeaza
Aveti un nr.de inregistrare a plangerii depuse la politie? Trebuie sa stiti ce nr.de lucrare are plangerea dvs.

Pasii pe care trebuie sa-i parcurgeti ar fii asa:
1) Solicitati in scris organului de cercetare penala unde ati depus plangerea sa va raspunda tot in scris care este stadiul cercetarilor efectuate pana-n prezent.

2) Sesizati si parchetul,deoarece din cele expuse de dvs reiese ca politia incearca sa musamalizeze cu cercetarile,deoarece nu mi se pare corect ca inspectorul sa dicteze ce trebuie sa scrieti. Pai ori e o plangere formulata de dvs,ori plangere formulata de catre inspector?
La parchet depuneti in plangere si descrieti si cea ce vi s-a intamplat la sectia de politie.

Succes.
merci o ultima intrebare cum se procedeaza pentru a deschide actiune pe victimele strazii sau ceva de genul nu stiu nimic despre asta si nici unde sa caut
asa ceva nu exista.ma refer la "Actiune pe victimele strazii"! va spun eu ce puteti face.nu mai puteti face nimic! a trecut un an si ceva de la fapta.nu aveti absolut niciun martor, nu aveti niciun mijloc de a proba cele spuse.atunci pe moment trebuia sa actionati nu acum!

Alte discuții în legătură

Accident cu vinovat fãrã rca mateivoicu mateivoicu Bună ziua. Am o întrebare. Am avut acum ceva vreme un accident de circulație, eu fiind în postura de victimă. Vinovatul a declarat că nu are niciun ... (vezi toată discuția)
Agresat si amenintat cu pistolul de politie in propria curte narcis-murarescu narcis-murarescu Buna ziua, Astazi in jurul orei 17 am fost cu motocicleta sa alimentez, la benzinaria din capatul strazii unde locuiesc. Pe strada principala trecea un ... (vezi toată discuția)
Abuzuri din partea politiei valiumdxm valiumdxm In jurul orei 23:10 eram in gara de Nord Rosiori de Vede, trei barbati pe care nu-i cunosc m-au injurat (si agresat – fara motiv s-au bagat in seama, “ba ... (vezi toată discuția)