Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

IMPOZITAREA TERENURILOR PENTRU TINERI CASATORITI

Buna seara,

In 2006 am facut o cerere in baza Legii 15 din 2003 care a fost aprobata.Pe terenul respectiv nu am ridicat nici un fel de constructie intrucat utilitati nu au fost in zona respectiv curent electric, apa, canalizare,etc. In 2012 Primaria mi-a retras dreptul de folosinta gratuita asupra terenului deoarece nu am ridicat locuinta in termenul legal.Mentionez ca nici in momentul de fata in zona respectiva nu sunt utilitati.

Intrebarea este: este normal sa platesc impozit Primariei pentru un bun care nu a fost proprietatea mea si pe care nu il mai am?

Alte discuții în legătură

Obligatie legala neindeplinita de primarie mariana_d mariana_d Buna seara, supun atentiei dumneavoastre urmatoarea speta: - conform legii 15/2003, in anul 2009 am primit un teren pentru a ridica o casa - prin legea ... (vezi toată discuția)
Detin o casa in faza de receptie a lucrarii, dar nu am racordare ... MihaiC2000 MihaiC2000 Detin o casa in faza de receptie a lucrarii, dar nu am racordare la electricitate. Sunt racordat la apa si canalizare, am autorizatie de constructie, acte ... (vezi toată discuția)
Este posibil ca asociatia de proprietari sa detina in proprietate terenul din jurul blocurilor: alei, terenul pe unde trec conducte si cablurile florinc2 florinc2 Buna ziua, Locuiesc intr-un complex rezidential iar proprietarul acestuia (ce a terminat de vandut toate apartamentele), doreste sa doneze catre Asociatia ... (vezi toată discuția)