avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări nicoletacina
                      Utilizator

nicoletacina
                      Utilizator                    

Diamonds	                   

Buna ziua,
As dori sa infiintez un atelier de muzica in care sa tin cursuri de muzica (teorie, canto, optional istorie muzicala si instrument) pentru ... (vezi toată discuția)
	                    Diamonds	                   

Buna ziua,
As dori sa infiintez un atelier de muzica in care sa tin cursuri de muzica (teorie, canto, optional istorie muzicala si instrument) pentru ... (vezi toată discuția)

victor1906	                   

Care este norma de lucru a unui profesor ? (vezi toată discuția)
	                    victor1906	                   

Care este norma de lucru a unui profesor ? (vezi toată discuția)

eleonard	                   

Intentionz sa-mi fac un pfa. Puteti sa-mi spuneti si mie ce acte imi trebuie si unde trebuie sa merg? Sediul ar trebui sa fie in Bucuresti dar nu am buletin de ... (vezi toată discuția)
	                    eleonard	                   

Intentionz sa-mi fac un pfa. Puteti sa-mi spuneti si mie ce acte imi trebuie si unde trebuie sa merg? Sediul ar trebui sa fie in Bucuresti dar nu am buletin de ... (vezi toată discuția)