avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie parfumerie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie parfumerie

Buna ziua,
As vrea sa deschid o parfumerie in Bucuresti cu parfumuri importante din Franta,originale. Intrebarea mea este: am nevoie de autorizatiile brand-urilor comercializate? Este vorba de parfumuri,oje,creme,produse de machiaj si ingrijire corporala,ca intr-o parfumerie mare din Romania.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Taxe import cosmetice china ina_enache ina_enache Buna ziua Daca se poate sa ma ajutati cu un sfat: doresc sa import produse din China care apartin unui anumit brand si care nu exista in Romania. Initial, ... (vezi toată discuția)
Formalitati/acte necesare import produse de parfumerie ContSters54942 ContSters54942 Buna ziua! Apelez pe aceasta cale la cunostintele si experienta dvs. pentru a va solicita sprijinul fata de formalitatile de import a unor produse de ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata Lorena Chirila Lorena Chirila Am intrat pe un site care vinde parfumuri [u]originale[/u] online (le distribuie printr-o firma de curierat). Unele preturi mi s-au parut suspect de mici, ... (vezi toată discuția)