avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Vanzare imobil
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Vanzare imobil

Buna ziua, cum trebuie procedat in cazul in care, o persoana juridica din Italia platitoare de tva (neinregistrata in Romania) este proprietara unui apartament in Romania pe care acum vrea sa il vanda unei persoane juridice din Romania platitoare de tva. Factura de vanzare va fi emisa de p.j. din Italia. Cum trebuie tratata aceasta factura in Romania dpdv al tva-ului?

Alte discuții în legătură

Vanzare teren proprietate pers juridica catre pers fizica alina_radu86 alina_radu86 Situatie: o persoana juridica doreste sa vanda in rate un teren catre o persoana fizica . Doresc sa aflu care sunt modalitatie prin care P.J. pate efectua ... (vezi toată discuția)
Cerere de rambursare in romania pentru tva platit in italia avril_dor avril_dor Buna ziua, Pot cere restituirea TVA-ului platit in Italia la achizitionarea de marfa? Sunt SRL platitor de TVA inscris in ROI. Intreb pentru ca stiam ca la ... (vezi toată discuția)
Tva-livrare intracomunitara madiy82 madiy82 Buna ziua, am o problema si va rog sa ma ajutati. O societate a vandut marfuri (materiale de constructii) catre un client roman care are o firma in Italia. ... (vezi toată discuția)