avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Contestaþie la executare ANRP - O.U.G. 10/2013
Discuție deschisă în Executare silită

Contestaþie la executare ANRP - O.U.G. 10/2013

Bună ziua, stimaţi colegi şi forumişti.
Am rugămintea, dacă are cineva cunoştinţă despre vreo contestaţie formulată de ANRP într-un dosar de executare ce are ca obiect executarea unei Hotărâri emise în baza Legii nr. 293/2003, care a fost respinsă.
Mă interesează într-o speţă similară, să văd care a fost motivarea instanţei privind respingerea acesteia.
Am observat că a fost sesizată Curtea Constituţională cu privire la neconstituţionalitatea unor articole din această ordonanţă, însă, după verificările efectuate, aceasta s-ar pronunţa abia la 12.12.2013 şi nu îmi este de niciun ajutor.
Vă mulţumesc anticipat!
Cu stimă.

Alte discuții în legătură

L221/2009 asud asud Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti ce s-a mai intamplat cu L221/2009,legea care privea detinutii politici?Eu am o hotarare definitiva si irevocabila, dar nu mi ... (vezi toată discuția)
Foarte important: pronunțarea deciziei de inadmisibilitate în cazuri legate de legea 221/2009 andreigrigoriu andreigrigoriu Stimați forumiști, [b] [i]Consider că îmi revine dureroasa, pentru mine, datorie de a vă prezenta Decizia de inadmisibilitate pronunțată ... (vezi toată discuția)
Cerere de acordare ajutor public judiciar respinsa! cai de atac !? Popescu2012 Popescu2012 Cerere de acordare ajutor public judiciar respinsa! Cai de atac !? Ce cai de atac exista impotriva cererii de reexaminare a ajutorului public judiciar ... (vezi toată discuția)