avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj succesoral, anulare imputernicire pe cont
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj succesoral, anulare imputernicire pe cont

Sora mea a deschis proces cerind instantei sa ii fie atribuita casa mamei mele bun propriu tata fiind si el decedat.Mama a avut bani la banca.In 2012 a facut un AVC in urma caruia la iesirea din spital a fost in policlinica dusa de sora la un medic psihiatric care a constatat ca sufera de dementa mixta hemipareza dreapta avansata afazie mixta. Neputind sa o ingrijeasca a internat o intr un Spital de recuperare aflat in subordinea DGASPC unde ia fost eliberat un certificat ca are un handicap foarte grav unde a si murit dupa 7 luni.Cu 2 zile inainte de internare a fost la banca unde mama a imputernicit o pe cont si a ridicat bani dupa 2 luni
In act.rec.am cerut anularea imputerniciri pt. Lipsa discernamint si includerea banilor in masa succesorala.Daca se dovedeste ca sora a ridicat bani si ia folosit in interes propriu fiind inca pe fond pot sa cer raportul banilor prin raportarea darului manual care are tot acelasi scop de readucere a banilor in masa succesorala

Alte discuții în legătură

Decretul 167/1954 codin12 codin12 ce vrea sa zica la art 9 decretul 167/1954i= in legatura cu prescriptia nulitati relative la art 1 stabileste termenu de3 ani iar la art 9 18 luni. Daca am ... (vezi toată discuția)
Dementa mixta si retragere bani- plangere penala ? codin12 codin12 Tatal meu in urma unui atac cerebral dupa iesirea din spital i se pune de catre doctoru psihiatru diagnosticu de dementa mixta si sta la un frate pina se fac ... (vezi toată discuția)
Ingrijire varstnici dgaspc Ela_Ela123 Ela_Ela123 Buna ziua! Supun atentiei dvs o problema cu care se confrunta o doamna a carei sora, avand probleme de sanatate si neputand sa se ingrijeasca singura, i s-a ... (vezi toată discuția)