avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... PSD a dat semnalul în teritoriu: baronii se ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

PSD a dat semnalul în teritoriu: baronii se pregãtesc de ruperea USL

Surse- PSD a dat semnalul în teritoriu: baronii se pregătesc de ruperea USL

[ link extern ] /

eu, unu', cred ca se va intampla asta ("ruperea" usl), chestie de zile.

e inceputul sfarsitului (disparitiei) fsn-ului lui iliescu. chiar daca pnl-u' se va folosi de pdl, ramura aia (ce-a mai ramas din ea) "necomunista", de isi zice "de dreapta":)) a fsn-ului...
Cel mai recent răspuns: allbike , utilizator 17:37, 1 Martie 2014
Eu cred ca nu se rupe .
Ultima modificare: Miercuri, 18 Decembrie 2013
Stefan Bicov, Avocat
de pregatit, se pregateste, da' tot ca pdl-u' ajunge (istorie).

Surse: PSD a tatonat UDMR astazi pentru o eventuala cooptare la guvernare

[ link extern ]
Pentru mine este o mare dezamagire ce se intampla si sunt suparata pe mine ca-s naiva cu medalie. Declaratii de genul ''Nu mai formam un cuplu'' dadeau pana acum doar mondenii.
pentru mine problema e cu ponta. de cand s-a intors de la barosso cu punctele alea 11 (inclusiv cel cu cvorumul, care a dat peste cap o tara intreaga) si pe care le-a aplicat fara cracnire, parca e clonat, i-au bagat aia vreun cip, ceva.

a urmat "pactu'", kovesi, adancirea dezastrului (economic, in primul rand)... si toate aiurelile...

n-are cum sa (se) continue asa.
si mai cred ca cvorumul a fost sugerat, in iulie 2012, de insusi ponta lui barosso (sau, oricum, ponta abia il astepta (cvorumul)).

e singura explicatie pentru ce s-a intamplat/se intampla.

s-ar confirma o suspiciune din... iulie 2010...

"După cum se comportă (ponta), după câte condiţii pune ca să-i dăm jos pe Traian Băsescu şi PDL, asta mă duce cu gândul că are palma bătută cu Traian Băsescu" - Crin Antonescu

Suspiciunile preşedintelui PNL, împărtăşite şi de alţi liberali, sunt că Ponta ar fi convenit cu Băsescu să nu iniţieze sau să participe la vreo acţiune de suspendare a şefului statului.

[ link extern ]

urmeaza firesc lovitura de gratie data (de ponta) "suspendarii" ..

Din punctul de vedere al Guvernului României, în conformitate cu legea, toţi cetăţenii români au drept de vot şi trebuie incluşi în calculele privind cvorumul, alături de cei din listele electorale permanente, Curtea Constituţională fiind cea care va decide cu privire la acest lucru”. - v.v. ponta, august 2012

[ link extern ] /












Ultima modificare: Miercuri, 1 Ianuarie 2014
ContSters257414, utilizator

Alte discuții în legătură

Vom fi iarãsi ce am fost sau vom fi iarasi ce-am fost, si mai mult decât atâta? Ares-3 Ares-3 PDL si PNL se unesc. Isi doresc un partid mare, sunt deschisi la aliante si fuziuni... Nu cred ca exista tara cu politica atat de SF ca a noastra. Am ... (vezi toată discuția)
Guvern de... uniune nationala? MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE Cum vedeti noul guvern? Un guvern in care fiecare partid politic sa aiba reprezentanti in portofoliile ministeriale conform ponderii in Parlament, deci un ... (vezi toată discuția)