avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Schimbare proprietar
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Schimbare proprietar

in martie 2014 imi expira leasingul la masina.masina am achizitionato noua de la reprezentanta.,euro 5 pe firma.in martie vtreau sa o trec pe persoana fizica.
m-ai platesc taxa de mediu,cam cati bani ar costa si daca cum e mai bine :pe firma sau pe persoana fizica?
cu multumiri,anticipat,cristi.

Alte discuții în legătură

Plata casco udau_1966 udau_1966 in luna martie am achizitionat o masina noua ,pe firma, in leasing.in luna aprilie am ramas fara permis.am si eu 2 intrebari: 1.pe perioada cat sunt suspendat ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bcr leasing ContSters317029 ContSters317029 Buna seara, Am avut un contract de leasing in 2006 pe 5 ani,am platit toat cele 60 rate +avans si la sfirsit nu am mai avut bani de rata reziduala,In august ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare masina inmatriculata anterior deliutzza deliutzza buna ziua. am achizitionat (prin leasing) la inceputul lunii martie, ca persoana juridica un autoturism rulat, din anul 2009, de la o reprezentanta auto. in ... (vezi toată discuția)