avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestaþie la executare - cerere modificatoare ori ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestaþie la executare - cerere modificatoare ori contestaþie separatã?

Bună seara, stimaţi colegi şi forumişti!
Vă solicit respectuos o părere asupra unei speţe. Astfel:
Am formulat o contestaţie la executare împotriva actelor de executare comunicate la 24.12.2013 (NCPC). Executarea silită se efectuează prin poprire.
Am depus-o personal la instanţă pe data de 06.01.2014, solicitând atât suspendarea, cât şi suspendarea provizorie. Pentru cererea de suspendare, s-a acordat termen pentru 09.01.2014, când a fost şi admisă.
La data de 10.01.2014, am primit o încheiere (emisă la 07.01.2014) de eliberare a sumelor executate până la data de 31.12.2013, inclusiv. Mă gândesc că o fi văzut că s-a formulat contestaţia şi a dorit să apuce să elibereze măcar sumele poprite.
Întrebarea este următoarea: Împotriva acestei încheieri formulez o nouă contestaţie, conform art. 714 alin. (2) NCPC ori pot să formulez o cerere modificatoare?
Vă mulţumesc pentru răbdarea dvs. şi sfaturile acordate!

Cu stimă.

Alte discuții în legătură

Efectele suspendarii executarii silite. refuzul executorului de a ridica poprirea pe salariu DanRo DanRo Preambul: credit neplatit din 2006, evident prescris, executare silita cu poprire pe conturi si salariu, contestatie la executare, suspendare executare ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare provizorie sabinna sabinna Impotriva unei firme a inceput executare silita a unei sentinte comerciale executorie dupa prima instanta. Am facut doua cereri de suspendare provizorie a ... (vezi toată discuția)
Suspendare provizorie Pruna Loredana Pruna Loredana Am si eu o speta care imi cam da batai de cap si apelez la ajutorul vostru. IN data de 26.08.2008 s-a emis o adresa de poprire la o banca pentru o creanta de X ... (vezi toată discuția)