avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Corectie bon fiscal casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Corectie bon fiscal casa de marcat

Daca am eliberat un bon fiscal din casa de marcat si in loc sa ii dau eliberare numerar (asa cum era corect) eu l-am eliberat, din greseala ca mod de plata card, cum pot face corectia in registru de casa? am un abc alimentar unde toate produsele mele se vand care persoane fizice.Stiu ca trebuie sa fac nota explicativa si factura in rosu pe incasarea cu cardul, dar nu stiu mai departe.Din cate am inteles nu pot taia chitanta la persoane fizice si totodata nu pot inregistra in registru de casa o incasare cu cardul.Va rog daca se poate sa ma ajutati atat cu o monografie contabila cat si cu modul efectiv de corectie a erorii.
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Cmi- chitante sau casa de marcat? cactusul cactusul As vrea sa stiu daca intr-un cabinet stomatologic (CMI), pentru lucrarile efectuate pacientilor, este corect sa se taie chitante pentru plati efectuate cu ... (vezi toată discuția)
Factura fara chitanta mariana1955 mariana1955 Sunt firma si cumpar produse consumabile in firma pe baza de factura iar pe factura emisa de magazin este mentiunea \" factura circula fara chitanta de ... (vezi toată discuția)