avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incalcarea dreptului de promovare?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incalcarea dreptului de promovare?

Buna ziua!

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.Sunt angajata in sanatate din iunie 2007 ca debutant .Pana in iunie 2010 am fost promovata la gradul 2 conform criteriilor de promovare.Din iulie 2010 am intrat in maternitate pt o perioada de 2 ani, chiar daca in iunie trebuia sa fiu promovata la gradul 1.Legislatia maternitatii s-a schimbat si cei 2 ani de CCC se recunosc atat in vechime in munca cat si in specialitate.In 2012 la intoarcere din maternitate am promovat la gradul 1 , in momentul de fata ar treb sa fiu promovata la gradul 1 A, dar juristul spune ca nu se poate decat la 3 ani de la ultima promovare, respectiv 2015, desi conform criterilor de promovare ar treb sa trec la 1 A la 6 ani si 6 luni vechime in specilitate.Va rog sa ma ajutati in gasirea unei solutii.Va multumesc anticipat.


O zi buna sa aveti!


Alte discuții în legătură

Calcul concediu medical dupa revenire din ccc victro victro Salut, Cum se calculeaza (baza de calcul) concediul medical pentru ingrijire copil bolnav si cel de maternitate (pentru al doilea copil) in situatia in care ... (vezi toată discuția)
Salarizare cadre medicale mireille_is mireille_is Buna ziua, ma confrunt si eu cu o situatie neplacuta...sora mea a fost angajata in anul 2010 la un spital public in fuctia de asistent medical...desi ea ... (vezi toată discuția)
Promovare in treapta functionar public lenutzamia lenutzamia buna ziua. sunt angajata intr-o primarie si sunt incadrata pe referent asistent din data de 1 iulie 2011. in anul 2014 de la data de 1 iunie am intrat in ... (vezi toată discuția)