avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despre servitutea de trecere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despre servitutea de trecere

In urma unei succesiuni terenul intravilan s-a impartit la 8 iar casa la 6 pentru ca 2 frati erau din alta casatorie. 5 au fost despagubiti 2 nu vor si eu care am cumparat am 7 loturi din8 . Lotul 4 care nu a vrut sa fie despagubit,trece prin fata intrarii in casa, cum sa fac sa fiu in legalitate sa pot intra in casa pentru ca terenul din fata intrarii nu este al meu? Pot prin servitute sau exista alta modalitate

Alte discuții în legătură

Executare servitute nirodunaetlo nirodunaetlo Buna, ma trezesc intro zi acasa cu executorul unei servituti facuta acum 6 ani fara ca cei care au facuto sai indrepte erorile materiale, terenul succesiunii ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute pentru loturile invecinate vpreda2003 vpreda2003 Buna ziua, Pe o suprafata de teren, in urma parcelarii, respectiv vanzarilor catre mai multi proprietari, s-a prevazut si un drum de servitute pe partea ... (vezi toată discuția)
Cum fac sa intru in casa? danapica danapica In urma unei succesiuni un lot care nu-mi apartine (n-a vrut sa fie despagubit), trece prin fata intrarii in casa, eu n-am de ales si trebuie sa intru in ... (vezi toată discuția)