avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Calculare spor de vechime, salar incadrare dupa ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Calculare spor de vechime, salar incadrare dupa promovare, functionar public

Buna ziua!
Eu am o mare nelamurie,va rog frumos sa ma ajutati,eu in 1decembrie 2013 am promovat ca functionar public,din grad de inspector asistent,treapta 1 gradatia 3,in inspector principal treapta 3,gradatia 3,mi s-a calculat un salar compus din salar de baza 1163+11%+15%+15% vechime,am ajuns la 1641 salar incadrare,anul trecut trebuia sa se schimbe gradatia din 3 in 4,dar nu s-a intamplat,eu am cerut recalcularea si acordarea sporului de vechime retroactiv,s-a calculat un spor de 2,5%,adica am ajuns cu incadrarea la 1682,va rog sa imi spuneti de ce eu nu pot sa am aceeias incadrare cum au alti colegi cu aceeias vechime in munca,in specialitate ,desi legea permite incadrarea cu o functie similara??????

Alte discuții în legătură

Calcul salariu bugetar (administratie locala) radmy radmy am o nelamurire si as dori daca ma puteti ajuta d-voastra cu un calcul la salar. sunt functionar public din anul 1999 la o primarie. am fost incadrata ... (vezi toată discuția)
Promovare de studii medii la studii superioare ciobotaruhoria11 ciobotaruhoria11 Sunt functionar public primarie cu o vechime la acelasi loc de munca de 25 ani. In anul 2010 mi s-a facut reincadrarea conf legii ca referent clasa III, ... (vezi toată discuția)
Incadrare salariala in functia de inspector asistent oanaelena79 oanaelena79 Buna ziua! In 2006 am fost angajata pe functie contractuala, in 2008 a fost postul transformat in functie publica in 2011 am absolvit facultatea de stiinte ... (vezi toată discuția)