avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Noul cod penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Noul cod penal

daca in urma unei hot definitive persoana a fost condamnata la 7 luni cu inchisoare,iar in tem art.86,71 al 5 cod pen suspenda executarea cu supraveghere a pedepsei pe o per de 3 ani,fara drept de a conduce in aceasta perioada.il poate ajuta noul cod penal sa obtina permisul mai repede?


multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp pot sa ma prezint la examen daca mi s-a anulat permisul de conducere lorenzo29 lorenzo29 dupa cat timp pot sa ma prezint la examen auto daca mi s-a anulat permisul ,in urma unui accident de circulatie (parasirea locului accidentului) ,am primit o ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu permisul in urma unei condamnari cu suspendare? DanaRadu82 DanaRadu82 Buna ziua, in urma unei hotarari judecatoresti de condamnare la inchisoare de 1 an de zile cu suspendare in urma conducerii unui autivehicol cu a alcoolemie ... (vezi toată discuția)
Cand pot sa iau din nou permisul ? just4bogdanel just4bogdanel Cand pot sa dau iar de permis ? 15.10.2010-Solutia pe scurt: În baza art. 178 alin. 2 C. Pen. condamnă pe inculpatul X.Y la pedeapsa de 3 ani închisoare. ... (vezi toată discuția)