avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obtinerea si plata de catre angajator a concediilor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obtinerea si plata de catre angajator a concediilor medicale

Sunt unul dintre miile de angajati ai unei Companii Nationala cu capital majoritar de stat. Din data de 08 Ianuarie 2014 ma aflu in concediu medical. La obtinerea certificatului medical, pentru perioada 08 -- 24 ianuarie 2014, am prezentat la medicul specialist o adeverinta eliberata de angajator(la data de 06.01.2014) in care se preciza ca am beneficiat in ultimele 12 luni de 55 zile de concediu medical. Insa surpiza, ieri 04.02.2014, colegele din cadrul serv. a, mi-au spus ca la operarea in baza de date a certificatului medical apare informatia ca am de fapt 94 zile de concediu medical si ca nu vor sa-l mai opereze in baza de date si ca sa obtin eu viza pe acest certificat de la medicul expert, ceea CE ESTE IMPOSIBIL NIMENI NU ELIBEREAZA SI NU APLICA VREO VIZA RETROACTIV. Ce este de facut in aceasta situatie, in cazul in care nu voi fi platit, desi concediul medical este legal obtinut, avand la baza si adeverinta eliberata de angajator?:(:(:(

Alte discuții în legătură

Concediu cod 08, dar neasigurata la casa de sanatate ela22 ela22 Buna seara, Am fost pana in data de 05.05.2014 in concediu de crestere copil pana la 2 ani.In luna mai m-am intors la angajator in concediu de sarcina ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - lipsa aviz medic expert AnnaM AnnaM Buna ziua, Am primit un concediu medical emis de catre medicul de familie, insa lipseste avizul medicului expert (mentionez ca salariatul a prezentat ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime vizate? helenita helenita Buna seara , adev de vechime eliberate de angajator trebuie inregistate la itm sau este valabila adev si fara viza itm-ului ?daca angajatul a avut ... (vezi toată discuția)