avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contractul de inchiriere pentru un service
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contractul de inchiriere pentru un service

Care sunt pasii intocmirii unui contract de inchiriere pentru un spatiu(service)intre persoane fizice(4 mostenitori) si o persoana juridica?Unde se inregistreaza contractul?Care sunt documentele obligatorii necesare?
Mentionez ca spatiul este obtinut prin retrocedare Legea 10,prin Hotarare definitiva si irevocabila .
1.Este necesar infiintarea unei SC sau PFA avand ca obiectiv "administrare cladire"?
2.Se poate folosi o societate(SC) deja infiintata in alt oras,apartinand unuia dintre mostenitori,prin schimbarea obiectului de activitate ?Ramane administrator si se adauga ceilalti trei ca asociati.Societatea este fara activitate.
Mentionez ca aceasta cladire este in Bucuresti,iar mostenitorii sunt in locatii diferite.
3.Contractul se poate inregistra la Ad Fin din sect 1(de care apartine imobilul?)
4.Impozitul pe chirie (in conditiile in care nu se infiinteaza SC sau PFA)se poate trimite prin OP din banca unuia din mostenitori(din contul unde se va vira chiria),in contul specific trezoreriei sect 1?
Rog pe cineva de specialitate sa-mi raspunda, pentru ca de 3 zile obtin pareri si sfaturi diferite de la diferiti avocati si juristi din orasul meu.
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Registrul jurnal de incasari si plati Roxie Roxie Buna seara, Detin PFA pe domeniul traduceri de anul trecut din februarie si am de completat registrul de incasari si plati. Ce anume se trece in el? ... (vezi toată discuția)
Litigiu la o cladire cumparata roky51 roky51 buna ziua Ca administrator reprezint un srl care a cumparat o cladire de la un alt srl{sa-l numim ALFA}. Este vorba de un magazin satesc fost magazin al ... (vezi toată discuția)
Executare silita costel_57 costel_57 Buna ziua, Poate un tert poprit (Trezoreria Municipiului Bucuresti, )sa trimita dosarul de executare la alta trezirerie ? si sa fie executata Trezoreria sect ... (vezi toată discuția)