avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Este corect salariul pe care il iau?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Este corect salariul pe care il iau?

Buna seara, am nevoie de ajutorul dvs. pentru a ma lamuri cu privire la legalitatea si corectitudinea calculului salariului pe care il incasez in prezent.
M-am angajat in luna mai 2013 ca si consilier in cadrul unui cabinet parlamentar in circumscriptia electorala X, avand studii superioare si o vechime in munca de aproape 13 ani. Salariul pe care il incasez este de 1378 lei brut adica 1000 lei net.
Nu reusesc sa realizez unde ma incadrez in conformitate cu Legea salarizarii privind personalul bugetar nr.284/2010 cu modificarile si completarile ulterioare .
Va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Salarii medici in sectorul privat Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu Buna ziua, va rog frumos spuneti-mi,daca, in urma noii legi ptr salarizarea unor categorii de bugetari, este obligatorie si modificarea salariilor medicilor ... (vezi toată discuția)
25% pe brut sau pe net? Sara.CD Sara.CD Buna ziua, 1. Salarul de incadrare al meu (care este tot una cu brutul, venitul total) este de aprox. 1500 lei, si netul este aprox. 1100 lei. Din ce suma ... (vezi toată discuția)
Salarizare bugetari miralu26 miralu26 as avea o intrebare daca se amai aplica legea cadru 284/2010 pentru personalul bugetar. in urma majorarii salariului de baza minim garantat in plata de la 1 ... (vezi toată discuția)