avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pentru I.I.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pentru I.I.

Buna ziua!
O cunostinta a depus actele la Reg. Com pt infiintare I.I., cu activitate bar.
Pe una din declaratiile pe proprie raspundere se mentioneaza ca se indeplinesc conditiile de functionare din pdv sanitar-veterinar, sanitar,protectia mediului, etc.
Dat fiind ca exista aceasta declaratie pe proprie raspundere, mai trebuie scoase autorizatii de la Sanatate Publica, DSV, etc?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Conditii igienico-sanitare pentru un bar ContSters330987 ContSters330987 Ce conditii igienico- sanitare trebuiesc indeplinite pentru desfasurarea activitatii de bar ( 5630 cod caen) pentru a nu primi amenzi ? Unde gasesc regurile ... (vezi toată discuția)
Autorizarea functionarii pet-shop Carmen Tudorache Carmen Tudorache Buna ziua, Am inchiriat un spatiu comercial pentru a deschide un pet-shop, punct farmaceutic veterinar si cabinet veterinar si am aflat ca trebuie sa depun ... (vezi toată discuția)
Spatiu de productie produse cosmetice handmade 100% naturale danif danif Stiu ca la infiintare (sau deschidere punct de lucru, dupa caz), la Oficiul Registrul Comertului voi depune declaratia-tip pe propria raspundere care sa ateste ... (vezi toată discuția)