Buna ziua , din nou ! Locuiesc in Fagaras ,la bloc . Acum 8 ani , am decurs la debransarea apartamentului de la firma EcoTerm -Fagaras , deoarece caloriferele erau reci iar facturile ...pe masura . Ca sa facem totul ca la carte , am achitat toate datoriile la zi ( asta fiind una din conditii ) , apoi am platit o taxa de debransare iar dupa toate acestea , am platit interventia unui echipaj angajat tot ecoterm , interventie ce-a constat in taierea si sigilarea ( prin dop sudat ) a conductelor de agent termic . Pana aici , totul a decurs normal insa ...de o vreme , sa fie un an , incepusera sa apara-n cutia postala facturi pe numele nostru , emise de ecoterm , cu referire la o conducta cu agent termic ce trece prin beciul nostru . Acea conducta s-a spart in cateva randuri facand imposibil accesul in subsolul blocului apa depasind chiar 1 m . Am solicitat celor de la ecoterm sa trimita echipajul de interventie sa remedieze problema . Raspunsul a fost negativ pe motiv ca teava aceea este pe pamantul nostru si ca ei actioneaza doar pana la intrare in bloc adica pana la un canal unde au ei robinetii si distribuitoarele . In concluzie a trebuit sa apelam la altcineva , sa punem mana de la mana si sa sudam teava cu pricina , apoi sa scoatem cu galetile apa diin beci . Fiind veche , poate de cand este blocul ( 20 de ani ) a mai cedat si alta sudura care-a provocat acelasi dezastru . Nu vreau sa mai vorbesc despre faptul ca vecinii nu prea erau interesati sa plateasca punand in fata problema acoperisului la acea vreme . Intr-un finam am cazut la un pact si-am adunat bani sa o reparam . Momentan beciul este plin de mal si nefolosibil ( oricun e mono spatiu , nu e divizat in boxe ) . Problema apare zilele trecute cand soacrei mele i s-a facut oprire pe pensie iar unor alti vecini ( lafel si ei debransati cu acte-n regula ) li s-a oprit salariul . Nu inteleg de loc de ce trebuie sa platim faptul ca prin mizeria aceea de beci , trece o teava a unei companii care nu-i asigura intretinerea si care furnizeaza agent termic catre alte familii decat cele din scara noastra , sa nu mai pun in calcul dezastrul produs de acea conducta ...apa aceea corodand practic fundatia blocului si punand in pericol viata a a zeci de oameni
Va rugam sa ne sfatuti in legatura cu situatia aceasta ! Multumim anticipat !
Cel mai recent răspuns:
elga50 , moderator
14:19, 24 Aprilie 2014