avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... plingere la pv contraventie art 35.2/oug195 si ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

plingere la pv contraventie art 35.2/oug195 si 48/1/L136/95

Buna ziua
Am facut plingere impotriva pv pt fapta prevazuta la art. 35/2 din oug 195 si 48/1 din L136/95 ,sanctionata de art 101/1/18 din oug195 ,respectiv art 64 din L136/95.
La prima infatisare intimatul a depus intimpinare insotita de raportul agentului de circulatie caz in care am solicitat aminare pentru a lua cunostinta de respectivele acte.
Acum la urmatoarea infatisare am mai multe de comentat la intimpinarea intimatului si chiar completari la plingerea initiala intrucit m-am mai documentat.
Intrebarea mea este cum sa procedez in continuare sa vin in intimpinarea intimpinarii?
Ma poate ajuta cineva? Pot sa ma apar singur?In timpul discutiei cu judecatoarea pot sa ma consult cu tatal meu pentru a da raspunsurile?
Cel mai recent răspuns: logicplay2 , utilizator 13:50, 4 Mai 2009
Dupa cum incercati sa explicati, va trebuie urgent un avocat.Completarile pot fi respinse daca nu au caracter de precizari.
L-ati dat in judecata pe intimat sau ati atacat p.v., sau amandoua?
Am atacat pv cu plingere
Tatal dv. nu este parte in proces iar in fata instantei nu va puteti consulta decat cu un avocat ales, care sa va reprezinte prin contract depus la dosar.Vinovatul probabil este chemat ca martor.Cine l-a intimat daca dv. ati cerut numai anularea p.v.?Daca a depus intampinare, se cheama ca l-ati chemat si pe el in judecata :-/
Ultima modificare: Joi, 23 Aprilie 2009
nucu$, utilizator
Am solicitat prin plingere anularea procesului verbal
Politia rutiera a depus intimpinare si declaratia agentului deci le-au depus dupa plingerea mea..
Cum pot sa imi exprim observatiile mele in fata instantei la continutul actelor politiei?
Cum pot sa mai aduc argumente in sprijinul plingerii mele ,chiar si o sentinta favorabila intr-un caz asemanator?
Am termen pe 29 apr. si trebuie sa ma lamuresc urgent.
Numai in scris, punc cu punct, cu sustinere prin probe scrise/declaratii martori/articole din lege.Va rezervati si dreptul de a depune concluzii finale pana la pronuntare.De ce nu apelati la un avocat?

Alte discuții în legătură

Proces verbal nesemnat de agentul contestator AlexGM AlexGM Am fost chemat (ca parat) la o reconstituire al unui eveniment rutier ce consta in zgaraierea unui alt autoturism aflat in parcare. Evenimentul ar fi avut loc ... (vezi toată discuția)
Cum obtin o proba video accident auto_ , am avut un accident auto fara victime in dreptul ... augustinalexandrescu@yahoo.com augustinalexandrescu@yahoo.com Buna seara, Am avut un accident auto fara victime in dreptul unei statie de alimentare carburanti si agentul constatator a spus ca sunt vinovat, desi ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda contraventie danaa1 danaa1 In termen legal am facut o plangere impotriva unui proces verbal de amenda contraventie, apoi am depsu-o la instanta. Acum ulterior, am studiat mai ... (vezi toată discuția)