avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Modificare titlu de proprietate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Modificare titlu de proprietate

In urma aplicarii legii fondului funciar,mi s-a eliberat titlu de proprietate.Pt. una din suprafetele de teren inscrise,mi s-a trecut gresit tarlaua,in loc de T86,s-a scris T77.Ani de zile am mers la comisia locala pt. a corecta aceasta greseala ,unde mi se comunica sa am rabdare ca se va rezolva.Recent am fost informat ca comisia judeteana de fond funciar refuza sa modifice titlu fara o hotarare judecatoreasca.Pe cine trebuie sa dau in judecata? daca deschid actiune mai este nevoie de mediere?

Alte discuții în legătură

Modificare titlu de proprietate vasilesolomon57 vasilesolomon57 In urma aplicarii legii fondului funciar mi s-a eliberat titlul de proprietate. Pt una din suprafetele de teren inscrise in titlul de proprietate mi s-a ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate . . . Brunetzel` Brunetzel` Buna ziua , am si eu o problema ca multe altele de pe aici ... Bunicul meu detine un titlu de proprietate care este gresit din punct de vedere caligrafic . ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate gresit abytza abytza Buna ziua. Am un tiltu de proprietate pe 3 suprafete de teren si o casa undeva la tara emis pe numele bunici. In urma masuratorilor cadastrale si a ... (vezi toată discuția)