avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Parte colaterala in cercetare penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Parte colaterala in cercetare penala

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie - partea colaterala poate sa solicite in ce faza se afla cercetarea penala, precizez ca partea colaterala are pe rol proces civil in care a solicitat anularea unui ctr. de vanzare/cumparare pe motiv ca, cumparatorul nu este de buna credinta-a venit cu un martor mincinos - instanta de fond s-a autosesizat dar nu a considerat ca acest lucru este un motiv pentru anularea contractului. Acum este la recurs si as dori sa aduc aceasta proba de la parchet. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Parte colaterala in cercetare penala Liulica Gina Liulica Gina Buna ziua, va rog sa ma ajutati, nu am gasit unde se precizeaza in noul cod penal daca partea colaterala are dreptul de a solicita [b]faza[/b] in care se afla ... (vezi toată discuția)
Recurs penal lazar 11 lazar 11 buna ziua ,vreau sa va adresez si eu o intrebare in care sunt trimis in judecata in calitatate de complice la 215 cp rap la 26 in care nu am prejudiciu am ... (vezi toată discuția)
Plangere penala ContSters222775 ContSters222775 Am descoperit ca un martor a depus maturie mincinoasa intr-un proces civil pentru anularea certificatului meu de mostenitor (am dovezi scrise care infirma ... (vezi toată discuția)