Vasile Vatamanescu 
	    	Avocat

Vasile Vatamanescu 
	    	Avocat	    

draghicidumitruadrian 
	    	Utilizator

draghicidumitruadrian 
	    	Utilizator	    

draghicidumitruadrian 
	    	Utilizator

draghicidumitruadrian 
	    	Utilizator	    

pusa2mimi 
	    	Utilizator

pusa2mimi 
	    	Utilizator	    

alin113	                   

Bună seara, va rog puțin ajutor cu niste nelămuriri sau sfaturi care sunt mai mult decât binevenite. O sa fie un mesaj mai lung că sa va pot explica ce sa ... (vezi toată discuția)
	                    alin113	                   

Bună seara, va rog puțin ajutor cu niste nelămuriri sau sfaturi care sunt mai mult decât binevenite. O sa fie un mesaj mai lung că sa va pot explica ce sa ... (vezi toată discuția)

monica_z	                   

Buna ziua am o problema care nici nu prea stiu unde sa o incadrez. Tatal meu care a decedat in 2009 a fost unic mostenitor al bunicului meu mentionez ca avea ... (vezi toată discuția)
	                    monica_z	                   

Buna ziua am o problema care nici nu prea stiu unde sa o incadrez. Tatal meu care a decedat in 2009 a fost unic mostenitor al bunicului meu mentionez ca avea ... (vezi toată discuția)

Stoiancornel	                   

Va rog, cine ma poate lamuri? In 1974 parintii mei au cumparat casa de la Stat cf Legea 4/1974 iar in Decizie si in Titlul de proprietate sunt trecuti  la ... (vezi toată discuția)
	                    Stoiancornel	                   

Va rog, cine ma poate lamuri? In 1974 parintii mei au cumparat casa de la Stat cf Legea 4/1974 iar in Decizie si in Titlul de proprietate sunt trecuti  la ... (vezi toată discuția)