avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis auto fara drept de conducere 90 de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis auto fara drept de conducere 90 de zile

buna dimineata , am si eu nevoie urgent de un model cerere contestatie pentru permis austo suspendat.
Permisul mi-a fost ridicat fara drept de conducere in timp ce me aflam la trecerea la nivel cu calea ferata,in momentul in care sa trec peste linii a inceput sa sune alarma la calea ferata, inapoi nu mai aveam cum sa dau, aveam masina in spate ,iar agentul a spus ca am trecut pe culoarea rosie.Eram 4 soferi in masina , nici unul din noi nu a vazut culoare rosie.Vreau sa contest si sa fac cerere pentru restituire..ma puteti ajuta urgent?

Alte discuții în legătură

Retinere permis conducere pentru 90 de zile fara drept de circulatie ccosmins ccosmins salutare.am si eu o intrebare.de fapt as dori si un sfat.eram pe un drum national ce leaga amara de slobozia intr-o marti pe la ora 16.ma apropii de 2 treceri ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis 60zile +90zile albumarinica albumarinica buna ziua!sunt in data de 11 iulie 2009 eram in timpul serviciului fiind sofer la o firma din braila siam avut un mic accident in scurtesti jud buzau care s-a ... (vezi toată discuția)
Contraventie flo2000 flo2000 Am o problema si nu reusesc sa ma lamuresc.In luna martie am fost sanctionat de catre politia iasi la o trecere la nivel cu calea ferata cu amenda de 540 ron ... (vezi toată discuția)