Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Adeverinta de salarizare din Germania, falsa

Buna ziua,
sunt intr-un proces de partaj cu fostul sot, iar el a cerut 70% din valoarea casei si a masinii, deoarece a muncit in strainatate( germania).
Dar, a fost angajat in romania, insa, a adus o adeverinta, care se vede de la o posta ca e un fals, din germania, in care, pe 2 randuri se scrie ca a fost angajat in perioada 2008-2013 in germania, la o firma. Intrebarile mele sunt:
1.Cum pot sa demonstrez ca e un fals?
2. Pot sa cer Judecatorului sa nu ia in considerare respectiva adeverinta, deoarece nu are apostila, numar de inregistrare, sau postul pe care el a fost incadrat?

Alte discuții în legătură

Dovada de plata a taxei de inmatriculare botezatubv botezatubv Buna ziua, Ma confrunt cu o problema destul de grava.Acum 3 saptamani am achizitionat un autoturism,inmatriculat pe Romania, de pe raza altui judet.Vechiul ... (vezi toată discuția)
Partaj cu fostul sot avand cei trei copii in intretinere germ3 germ3 Buna ziua! Sunt mama a trei copii,dupa o casatorie de 14 ani cu agresiuni verbale si fizice nenumarate si amenintari cu moartea din partea fostului sot, am ... (vezi toată discuția)
Probleme inmatriculare auto emma7419 emma7419 buna seara ! in data de 1.07 am cumparat un opel astra break 2008 ( cu nr rosii de germania valabile pana pe 19.07) ,din piata auto din Cluj de la V.A ... (vezi toată discuția)