gicu13 
	    	Utilizator

gicu13 
	    	Utilizator	    

thad92 
	    	Utilizator

thad92 
	    	Utilizator	    

GeorgeCatalin 
	    	Utilizator

GeorgeCatalin 
	    	Utilizator	    

GeorgeCatalin 
	    	Utilizator

GeorgeCatalin 
	    	Utilizator	    

trebuieste intocmite elementele constitutive ale unei infractiuni pentru a putea sesiza organele de urmarire penala. considerati ca ati fost inselat? sau...?
nu este chiar atat de sensibila granita dintre penal si civil..
dvs. trebuie sa va recuperati prejudiciul si aici intervine raspunderea civila, mecanism juridic prin intermediul caruia va veti recupera banii. (asta daca se intrunesc toate cerintele legii).
din ce inteleg inca nu ati achitat intreaga suma. suspendati plata si luati legatura cu furnizorul
 iudits	                   

Problema:
- exista un contract comercial care prin continut impune ca produsul livrat de furnizor sa fie receptionat la beneficiar conform masuratorilor ... (vezi toată discuția)
	                    iudits	                   

Problema:
- exista un contract comercial care prin continut impune ca produsul livrat de furnizor sa fie receptionat la beneficiar conform masuratorilor ... (vezi toată discuția)

cris2279	                   

Buna ziua,
Am o intrebare legata de facturi: 
1.)In momentul cand se semneaza o factura de primire, asta insemana ca esti de acord cu suma respectiva de pe ... (vezi toată discuția)
	                    cris2279	                   

Buna ziua,
Am o intrebare legata de facturi: 
1.)In momentul cand se semneaza o factura de primire, asta insemana ca esti de acord cu suma respectiva de pe ... (vezi toată discuția)

aartist	                   

Am de recuperat de la o firma o creanta in valoare de 10.000 lei pt. o serie de produse livrate. Sunt in dubiu in ce priveste calea de urmat: drept comun sau ... (vezi toată discuția)
	                    aartist	                   

Am de recuperat de la o firma o creanta in valoare de 10.000 lei pt. o serie de produse livrate. Sunt in dubiu in ce priveste calea de urmat: drept comun sau ... (vezi toată discuția)