avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren agricol

Buna ziua,

Ma numesc Neamt Costan din Cluj Napoca.Am vrut sa cumpar un teren agricol cu o suprafata de 0.2 Ha de la o persoana din Com Frata ,Soporu de Campie.Vanzatorul are o adeverinta nr 1689 /17.11.1992 ,eliberata de catre Primaria Frata ,jud Cluj .
Inaine de a incheia contractul de vanzare -cumparare am fost la Primaria Frata pentru a verifica starea titlului de proprietate asupra terenului.Aici in regisrul agricol vanzatorul este trecut cu jumatae din teren adica 0.1 Ha ,iar cu cealalta jumatate adica tot 0.1 Ha este trecuta o persoana decedata de cca 40 de ani,ceea ce inseamna ca nu putea achizitiona terenul dupa 17.11.1992.
Ce pot face pentru a putea cumpara legal cele 0.2 Ha teren ?

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ma numesc barcan c. din roman(neamt).cum sa procedez ... barcan c barcan c Buna ziua, Ma numesc Barcan C. din Roman(Neamt).Cum sa procedez in cazul urmator: Am un teren agricol extravilan de 1,21 hectare in comuna Trifesti jud ... (vezi toată discuția)
Se poate obtine titlu de proprietate in aceasta situatie? sopor sopor Vreau sa cumpar un teren care este in urmatoarea situatie: Persoana care vrea sa-l vanda ,si care il lucreaza de peste 40 de ani,are o adeverinta eliberat de ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare jenicaprod jenicaprod In anul 1964, parintii mei au cumparat o casa cu 2 camere impreuna cu o suprafata de 0,25 ha teren arabil, conform certificatului de mostenitor al ... (vezi toată discuția)