avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PV de contraventie referitor la asigurarea pazei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PV de contraventie referitor la asigurarea pazei bunurilor

A fost cineva sanctionat de catre organele de politie pentru faptul ca nu au fost respectate prevederile legii 333/2003 privind asigurarea pazei bunurilor si a valorilor monetare? De curand am fost sanctionati pe aceasta tema de catre reprezentantii IPJ pe motiv ca transportul valorilor monetare nu se face conform legii 333/2003 si ca nu am respectat prevederile acestei legi. Am formulat plangere contraventionala impotriva PV si am solicitat inlocuirea amenzii cu un avertisment. Am motivat ca am indeplinit masurile dispuse de catre agentul constatator facand dovada ca paza asupra bunurilor si valorilor monetare este asigurata de catre o societate de paza si protectie.
Astept parerile voastre.

Alte discuții în legătură

Paza si protectie....ceva de genul nu faci ca mine iti fac dosar penal ContSters55557 ContSters55557 este adevarat ca o societate este obligata prin lege sa-si angajeze agenti de paza de la societati specializate de paza care sa fie calificat profesional, ... (vezi toată discuția)
Politia spune ca ... Qala Qala Am un magazin cu produse de profil I.T. de dimensiune relativ reduse, deci nu pot spune ca am marfa de foarte mare valoare. Am doi pereti comuni cu vecinii, ... (vezi toată discuția)
Planul de paza mariussam mariussam urmez un curs de paza ,acolo am primit o tema de facut , si am o intrebare Cind se intocmeste planul de paza intrun singur exemplar ? :( [as ... (vezi toată discuția)