avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident de masina, asigurare expirata, reinnoire in ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident de masina, asigurare expirata, reinnoire in aceeasi zi

Buna ziua, Va scriu pe acest forum pentru a ma sfatui cum ar trebui sa procedez in acest caz; In urma cu cateva zile mai exact 4 zile am avut un accident usor cu masina in care am lovit o masina condusa de [editat]. Din pacate asigurarea mea era expirata dar am reusit ca in aceea zi sa mi-o reinoiesc si sa intocmesc o foaia amiabila cu datele accidentului pe care am semnat-o ambele parti. Doamna ma contactat ieri sa imi spuna ca va trebui sa ii trimit bani de reparati pentru ca asigurarea mea intra in viguare abia din ziua urmatoare a datei de emitere si astfel asigurarea nu o despagubeste. Tot odata ma amenintat ca daca nu ii trimit bani o sa isi bage concediu medical si o sa ma adcoata pe mine vinovat. In acest caz ce ar trebui sa fac?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Mai 2014
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: IRIS AG BROKER de ASIGURARE , Consultant asigurari 14:34, 15 Martie 2024
Asta cu concediul medical e amenintare, nu are ce sa va faca. Ca sa fie infractiune vatamare corporala din culpa, trebuie sa aiba 90 de zile de ingrijiri medicale. Deci nu e cazul.
In schimb ar trebui sa ii dati banii pe reparatie. Poate sa va cheme in judecata si instanta va va obliga, si mai platiti si cheltuieli de judecata.
Va multumesc mult pentru sfat !
Daca nu aveati o polita RCA valabila pentru ziua in care s-a produs accidentul, va trebui din pacate sa suportati daunele.
Buna ziua !
Din pacate pt dvs. , trebuie sa platiti contravaloarea reparatiilor , asigurarea RCA intrand in vigoare in termen de 24 de ore de la incheiere . In legatura cu plata CM este , mai degraba , o incercare de intimidare .
Multa bafta !
Atentie ca o mica indoitura poate ajunge sa coste mii de lei la service-urile mari. Cel mai bine este sa o duceti dumneavoastra personal la un service mai ieftin si sa urmariti. Plus ca sunt in stare sa schimbe toata aripa sau bara pentru o zgarietura (am trait personal o asemenea magarie)

Alte discuții în legătură

Accident auto ușor declarat mai târziu de 24 de ore. este posibil să fiu sancționat din acest motiv? skid skid Buna ziua, acum cateva zile s-a produs un accident auto cu mici zgarieturi (tamponare din spate), intrebarea mea este urmatoare: pagubitul nu a avut timp sa ... (vezi toată discuția)
Dauna casco aasskkyy aasskkyy Buna ziua. Anul trecut o autoutilitara a intrat in masina mea.Soferul autoutilitarei fiind vinovat . Am reparat masina pe casco-ul meu deoarece mi-au spus de ... (vezi toată discuția)
Accident cu o persoana fara rca shalizar shalizar am facut un accident cu o persoana care este vinovata pentru neacodrare de prioritate si pe deasupra nu avea nici RCA, asigurarea intraindu-i in viguare de ... (vezi toată discuția)