avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de colaborare semnat electronic prin Internet
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de colaborare semnat electronic prin Internet

Buna ziua.
Detin site pe internet si voi dori sa colaborez cu persoane din toata tara pe baza unui contract de prezentare produse.
As dori ca cei interesati de colaborare, sa intre pe site, sa completeze un formular si sa generez electronic un contract de colaborare.
Intrebarea mea este:
Un contract de colaborare incheiat la distanta, "semnat" prin acceptarea si apasarea unui click ( presupune si acceptarea unor termeni si conditii) este legal si daca pot intampina dificultati din partea organelor fiscale ( daca acestia ma vor intreba in ce baza am facut plata pentru munca prestat de acestia)?
O varianta scanata si incarcata pe site / transmisa pe site poate folosi la un control al fiscului sau poate fi folosit in caz de litigiu in instanta ( ma refer la acceptarea conditiilor de catre tertele semnatare)?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Transmitere electronic declaratii 100.300.301.710 anamariacelik anamariacelik cum se transmit electronic declaratiile L100;300;301;710 incarcate in programul distribuit de ANAF? va multumesc pentru ajutor (vezi toată discuția)
Răspuns adresă transmisă prin e-mail? ContSters476349 ContSters476349 Bună ziua, Întâmpin dificultăți în obținerea unui răspuns la o cerere pe care am transmis-o unei instituții publice prin e-mail, mai exact ... (vezi toată discuția)
Contract software danielandrei danielandrei In cazul cumpararii unui soft, downloadat de pe internet(deci fara livrare fizica), daca furnizorul are afisat pe site un acord de licenta, este obligatorie ... (vezi toată discuția)