avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Vand tratat de drept comercial ultima editie ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Vand tratat de drept comercial ultima editie (Carpenaru)

Am o doleanta inaintata administratorilor. Doresc sa vand un tratat de drept comercial ultima editie scris de Carpenaru intr-o stare impecabila la pretul de 70 lei (pretul in librarie este de 116 - 130 lei). Acest anunt as vrea sa va rog sa-l plasati in sectiunea potrivita vanzarilor sau diverselor discutii.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Anunt de vanzare teren la cei care au drept de preemptiune alex68 alex68 Va adresez rugamintea sa ma autati in urmatoarea problema. Am o suprafată de pădure pe care doresc să o vând. Legea îmi cere ca să-i anunţ în prealabil ... (vezi toată discuția)
Cum se repartizeaza pe lista valoarea unui contract de prestari servicii administrare imobile? crissanaavantaj crissanaavantaj Buna ziua! Suntem de la o asociatie de proprietari si am incheiat un contract de prestari servicii cu o firma de administrare blocuri care practica tarif per ... (vezi toată discuția)
Comert pe persoana fizica dhaneeey dhaneeey Intentionez sa cumpar diverse articole pe care sa le vand ulterior la un pret mai mare pe diverse site-uri de anunturi. Am gasit pe site-ul Anaf urmatoarele ... (vezi toată discuția)