avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... posibila inselaciune ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

posibila inselaciune ?

Buna ziua, am si eu o mica problema am dat unui vecin 2 laptopuri cu promisiunea ca imi vor fi inapoiate sau voi primi bani pe ele dupa o zi , mentionez ca i au mai dat niste prieteni bunuri electronice sa le vanda si nu au fost probleme acuma au trecut 3 zile si imi spune ca a fost talharit si bunurile i au fost furate ia am dat 2 laptopuri valoare 1000 lei , nu cred nimic din ce in spune pot sa ii fac plangere penala mentionez ca si varul meu i a dat un casetofon de masina si tot la fel ii spune ca nu il mai are ca a fost talharit da la politie nu vrea sa mearga ca ii este frica de agresori.
ce sa fac astept un sfat sa ma resemnez e o lectie de viata.?

Alte discuții în legătură

Ce pot face? elciu elciu Intr'o dimineata un prieten de'al meu i'a inmnanat unui baiat 2 placute de memorie ram pentru a le vinde si ne-a zis sa il sunam dupa amiaza pentru a ne ... (vezi toată discuția)
Furt din locuinta sau abuz de incredere ? mumix mumix am avut cheie de la un apartamet si am intrat in apartament cu un prieten si am furata cateva bunuri. propietaru apartamentului fiind varul mamei mele. exista ... (vezi toată discuția)
Tâlhărie, furt sau deranjarea ordinii publice?! cine știe? Cretu Jan Marian Cretu Jan Marian Tâlhărie, furt sau deranjarea ordinii publice?! Acum două zile un vecin mi-a luat sacoșa (cu caise), cu forța din mână și ma amenințat, apoi a ... (vezi toată discuția)