avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... posibila inselaciune ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

posibila inselaciune ?

Buna ziua, am si eu o mica problema am dat unui vecin 2 laptopuri cu promisiunea ca imi vor fi inapoiate sau voi primi bani pe ele dupa o zi , mentionez ca i au mai dat niste prieteni bunuri electronice sa le vanda si nu au fost probleme acuma au trecut 3 zile si imi spune ca a fost talharit si bunurile i au fost furate ia am dat 2 laptopuri valoare 1000 lei , nu cred nimic din ce in spune pot sa ii fac plangere penala mentionez ca si varul meu i a dat un casetofon de masina si tot la fel ii spune ca nu il mai are ca a fost talharit da la politie nu vrea sa mearga ca ii este frica de agresori.
ce sa fac astept un sfat sa ma resemnez e o lectie de viata.?

Alte discuții în legătură

Ce pot face? elciu elciu Intr'o dimineata un prieten de'al meu i'a inmnanat unui baiat 2 placute de memorie ram pentru a le vinde si ne-a zis sa il sunam dupa amiaza pentru a ne ... (vezi toată discuția)
Mostenire alexacris alexacris buna ziua , mama mea a avut un hectar de teren agricol la tara , in vara m a imputernicit pe mine cu procura facuta de un notar ca sa vanda acest teren,vreau ... (vezi toată discuția)