avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revendicare imobil nationalizat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revendicare imobil nationalizat

Referitor la judecarea unui proces de revendicare a unui apartament cumparat in baza legii 112 , proces demarat in anul 2010 si in acest moment fiind in stadiu de recurs/apel fara primire termen la aceasta data , pe parcursul judecarii trebuia sa se tina cont de legea 165/2013 si legea 1/2009? mentionez faptul ca s-a stipulat in acea hotarare ca contractul de v-c este lovit de nulitate, acesta fiind incheiat in anul 2004 si s-a dispus restituirea acestuia in natura,ce pot face in acest caz?Va multumesc pentru raspunsurile date.

Alte discuții în legătură

Cerere executare silita calin cristiana calin cristiana Se poate inainta si supune executarii silite retrocedarea unui imobil aflat inca in stadiul de apel existand o hotarare judecatoareasca din acest an, dar care ... (vezi toată discuția)
Nationalizare in 2012 ? kostiv kostiv Din 2000, am depus cerere de revendicare a imobilului din Bucuresti, constuit de bunicul meu prin 38'. In momentul depuneri actiunii, nu cunosteam situatia ... (vezi toată discuția)
Elemente obligatorii la actiunea in revendicare pusa2mimi pusa2mimi Buna ziua, va rog sa ma lamuriti cum pot promova o actiune in revendicare pentru un imobil solicitat in termen legal la toate legile vizand proprietatea, la ... (vezi toată discuția)