avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Compensare in cadrul operatiunilor intracomunitare
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Compensare in cadrul operatiunilor intracomunitare

Buna ziua!

Am urmatoarea situatie: fata de un partener extern, din Ungaria, am o datorie de cca 6000 USD, dar in acelasi timp am si o creanta de cca 1000 EUR. Se poate face o compensare partiala intre cele 2 sume (de 1000 EUR, valoarea cea mai mica)? Si daca da, ce documente trebuie intocmite? Partenerul ungar doreste sa faca aceasta si mi-a trimis o ”Compensation letter”. E corect? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 17:14, 3 Septembrie 2014
Buna ziua! Nu ma poate ajuta nimeni cu un raspuns, o opinie? Multumesc!
da, se poate
Se depune Anexa NR 6 la BNR pana pe 20 luna viitoare
sper sa mearga linkul :

[ link extern ]
Multumesc mult!
Buna ziua!

Inca o intrebare, va rog: pentru ordinele de deplasare se mai folosesc formulare cu regim special, inseriate? Si trebuie folosit un astfel de formular si pentru compensarea cu un partener extern? Multumesc mult de tot pentru raspuns!
Nu mai exista tipizate. Doar recomandate de catre Anaf...

Alte discuții în legătură

Compensari cu parteneri nerezidenti alinanicoleta86 alinanicoleta86 Buna Ziua, Societatea noastra prestateaza servicii pe cale electronica si face compensari cu parteneri externi. Pentru clientul din China intocmim ordinul ... (vezi toată discuția)
Compensare intre un agent economic din romania si unul din ue noiembriesm noiembriesm Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi spuneti care este parerea dvs prind compensare intre doi agenti economici, unul din Romania si unul din ... (vezi toată discuția)
Compensari tasia tasia Va rog sa-mi spuneti procedura prin care se pot face compensari intre doua firme, daca suma de compensat este mai mare de 10000 lei si depaseste 30 de zile de ... (vezi toată discuția)