avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Certificat medico legal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Certificat medico legal

un medic legist poate emite bilet de trimitere la un specialist in vederea prelungirii zilelor de ingrijire medicala pentru un pacient caruia i-a eliberat un certificat medico legal anterior ?
este valabil un certificat medico legal emis in baza unor contatari trecute de medicul specialist pe un bilet de trimitere emis de medicul legist ?
Conform Ordinului 1134/2000, pentru aprobarea Normelor procedurale privind efectuarea expertizelor, a constatarilor si altor lucrari medico legale, este interzis sa se emita un certificat medico legal in baza unor constatari trecute pe un bilet de trimitere.
Care este sanctiunea pentru emiterea unui certificat medico legal in aceste conditii ?

Alte discuții în legătură

Expertiza medico-legala - medicul care a tratat persoana bobu bobu Va salut. In anul 2008 un pacient a murit in spital pe o sectie. Medicul care il trata avea dreptul sa participe la autopsie sau expertiza medico-legala? In ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva iml haiawata haiawata In procesul in care sunt parte, instanta a dispus efectuarea unui raport de expertiza medico-legala. Acest raport, spune in textul sau ca o fost intocmit la ... (vezi toată discuția)
Ce sanse avem in romania impotriva medicilor care ne omoara copiii ????? parmacandreea parmacandreea doamne cate sunt de spus.... dar deocamdata nu ne dau rezultatul autopsiei. Maria ,fetita mea de 5 ani a fost internata 35 de zile la Grigore ... (vezi toată discuția)