avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Punere in executare a hotararii de partaj ...
Discuție deschisă în Executare silită

Punere in executare a hotararii de partaj succesoral-recuperare bunuri

Datorita unor neintelegeri intre mine si sora mea,am facut partaj sucesoral am fost pus in posesie de executor judecatoresc s-a dat un termen ales de sora mea 12 zile pentru eliberarea incaperilor care imi revine mie,si totusi nu le elibereaza. Ce trebuie sa fac in aceste conditi mai nou nici in curte nu ma lasa sa intru.Are un concubin care sta cu parul in mana la poarta nu pot sa intru sa-mi ridic bunurile mele personale care sant trecute intr-o lista semnata de sora mea si copii ei precum ca sant ale mele si sa nu le instraineze.Acum mai nou nu vrea sa-mi dea nici bunurile,am platit masina si oameni de 2 ori ma costat 2500lei.Si nu vreau sa renunt la bunurile mele am hotarat sa intru in forta fiindca avem in aceea curte aceleasi drepturi stipulate in hotararea judecatoreasaca.Va rog sa-mi dati un sfat cum sa procedez .Va multumesc


Alte discuții în legătură

Partaj succesoral flodin47 flodin47 Pe data de 24.02.12 am fost la la Judecatoria Slatina unde ma judec pentru partaj sucesoral cu sora mea .Instanta ,avocatul meu si avocata paratei au insitat ... (vezi toată discuția)
Sunt moștenitor al unei cote de 1/2 din apartamentul părinților dar nu am acces la imobil. cum pot rezolva această situație? acrucspiru acrucspiru De aproximativ 3 luni am facut succesiunea pentru un apartament rezultat in urma decesului parintiilor. Cu alte cuvine, eu si sora mea, suntem trecuti pe ... (vezi toată discuția)
Ingradirea drepturilor cu privire la bunurile ce constituie masa succesorala Florin36 Florin36 Buna seara, Dupa decesul ultimului parinte respectiv al tatalui meu,la nici o luna de zile mi s-a interzis sa mai intru in casa parintilor mei si sa ma mai ... (vezi toată discuția)