avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Refuzul medicului de familie de a elibera adeverinta ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Refuzul medicului de familie de a elibera adeverinta medicala tip MS 18.1.1

Ce se poate face atunci cand medicul de familie refuza sa elibereze (completeze) adeverinta medica tip MS 18.1.1 (Necesara insrcierii la orice facultate, aceea cu "apt pentru inscrierea la facultate")

Raspunsul medicului : "Nu eliberez orice adeverinta viseaza secretarele, iti pot da doar adeverinta de clinic sanatos".

La insistentele mele: "Am nevoie de aceasta adeverinta tip MS 18.1.1 pentru inscrierea la facultate".

Dar nimic...

Consider ca este un abuz in serviciu, si trebuie facuta o reclamatie pentru a se lua masuri impotriva acestui medic de familie incompetent. (mediul rural)

Am cautat obligatiile medicului, dar nu am gasit care sunt in legatura cu problema mea, fara ele nu as putea face o plangere corecta.

Si unde as putea sa fac aceasta plangere?

Va multumesc anticipat,

Alte discuții în legătură

Adeverinta medicala aurafilimon aurafilimon adeverinta medicala este un act medico-legal. pentru ora de sport elevii au nevoie de adev. medicala conform careia sunt apti pt. sport. medicul de familie nu ... (vezi toată discuția)
Adeverinta din care sa rezulte ca persoana este apta d.p,d.v.psihologic dd2007 dd2007 Medicul de familie poate elibera adeverinta din care sa rezulte ca persoana este apta d.p.d.v.psihologic pentru executarea functiei de judecator necesara ... (vezi toată discuția)
Adeverinta medicala pentru concurs angajare marinasimionescu marinasimionescu Buna seara, Am solicitat de la medicul de familie o adeverinta medicala pentru inscrierea la un concurs de angajare. In adeverinta eliberata s-a specificat ... (vezi toată discuția)