avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit ipotecar in CHF
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit ipotecar in CHF

Un credit ipotecar in CHF luat in 2007, cu dobanda fixa, printr-un act aditional incheiat in 2009, beneficiaza de o dobanda variabila calculata in functie de cursul LIBOR la 3 luni.
Pentru a dovedi clauzele abuzive din contract, se poate calcula marja (fixa) a bancii, componenta a ratei dobanzii, in 2007, anterior aparitiei OG 9/2000? Cu aceasta marja s-ar putea recalcula dobanda ce trebuia perceputa in 2009 (adunata la cursul LIBOR).

Alte discuții în legătură

Actualizarea contractelor de credit aflate in derulare conform oug nr. 50/2010 bogdanr bogdanr Actualizarea contractelor de credit Bancpost aflate in derulare conform OUG nr. 50/2010 Iata principalele modificari care vor fi aduse contractului ... (vezi toată discuția)
Banca isi mareste marja cu 50% infoleg infoleg Am contractat un credit de nevoi personale garantat cu ipoteca la o banca greceasca in mai 2007 in CHF cu ajutorul caruia am achizitionat un apartament pentru ... (vezi toată discuția)
Credit bcr / calcul al dobanzii in mod eronat !? rog ajutor si sfat valimaxim valimaxim buna ziua. Ma numesc Valentin Maxim. In anul 2005 luna iulie am contractat un credit ipotecar de la BCR de 50000 de euro. De curand am primit de la BCR ... (vezi toată discuția)