Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Scutire taxa

Buna seara. Avand in vedere urmatoarea situatie exista vreo sansa ca pers aflata in cauza sa fie scutita de cheltuielile de judecata? Matusa mea diagnostificata cu o bosla

Buna seara matusa mea a fost diagnostificata cu o biala incurabila lucru care nu ia mai permis intoarcerea in campul muncii dar fostul sot care au divortat de 9 ani profita de aceasta situatie si cere partajul buburilor comune totodata el cere sa fie supusa la plata cheltuielilor de judecata. Avand in vedere situstia ei financiara poate judecatorul sa o scuteasca de acest lucru?

Alte discuții în legătură

Dreptul sotului si a sotiei dupa divort  Iulian Cristian Ionescu Iulian Cristian Ionescu Sunt divortata din 13 aprilie 2009 prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Partajul nu a fost facut inca.Nu avem copii si asi dorii sa aflu ... (vezi toată discuția)
Cota partaj ela david ela david In august 1996 m-am căsătorit , căsătorie care a fost desfacută in anul 2003 din cauza consumului excesiv de alcool al fostului meu sot.In decembrie 1996, ... (vezi toată discuția)
Mosteniri si partaj Criulescu Criulescu Buna seara! Speta: divort pronuntat in noiembrie 2007, cu minor incredintat mamei partaj initiat de fostul sot, in care solicita jumatate din valoarea ... (vezi toată discuția)