avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comision derulare credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comision derulare credit

Buna ziua,

Sunt in proces de contractare a unui credit Prima Casa. Doresc sa stiu daca, in calitate de imprumutat, am dreptul de a solicita deschiderea unui cont curent de derulare credit necomisionabil, prin care sa se realizeze tragerea, derularea si achitarea ratelor aferente creditului. Mentionez ca nu intentionez sa utilizez acel cont in niciun alt scop. Doresc sa aflu aceasta informatie intrucat de la banca pe care am ales-o pentru credit mi se transmite ca este obligatoriu sa imi deschida un cont curent normal, pentru care exista comision de administrare lunar pe toata perioada creditului. Stiam ca exista niste reglementari BNR in acest sens.

Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Exemple de clauze abuzive in contractele de credit in franci elvetieni Cristina Paisa Cristina Paisa BANCA NR. 1 \\"Tragerile se vor efectua in valuta creditului. Utilizarea sumelor trase se va face in moneda in care imprumutatul este obligat sa efectueze ... (vezi toată discuția)
Comision administrare cont TudorB TudorB Buna ziua. Am un credit de nevoi personale cu ipoteca din decembrie 2011 si, de cateva luni, banca imi percepe, mie si sotiei in calitate de girant, comision ... (vezi toată discuția)
Comision administrare cont credit banca romaneasca dutzu dutzu Buna ziua, In data de 07.11.2007 am contractat un credit ipotecar in valoare de 55200 Chf la Banca Romaneasca. La momentul respectiv mi s-au oprit 552 chf ... (vezi toată discuția)