avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1385 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor de familie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor de familie

Buna ziua va deranjez cu o intrebare si eu , sotia lucreaza in austria si am facut formularele 401si 411 dar am inteles de la unele persoane ca ar mai fi ceva formulare pentru ajutor de familie pentru cei la care nu lucreaza decat o persoana din familie si nu mai au alte venituri nici in tara nici in strainatate, daca ati putea sa imi spuneti ceva despre asta va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Alocatie europeana irina37 irina37 Buna ziua,deranjez cu cateva intrebari.Am 2 copii o fata de 11 ani si baiatul de 13 luni si suntem in Spania de multi ani atat eu cat si sotul.Fata este ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana SteeelBlade SteeelBlade Buna ziua! Mama mea lucreaza in Austria ca si ingrijitoare batrani. Iar eu sunt in liceu , acum am terminat clasa a XI-a. Mama mea lucreaza de 10- 11 luni. ... (vezi toată discuția)
Alocatii alinalaura04 alinalaura04 Buna tuturor. Va scriu din Spania unde perechea mea lucreaza in mometul de fata. In urma cu un an am nascut iar in vara cand am fost in tara pentru ... (vezi toată discuția)