ContSters334413 
	    	Utilizator

ContSters334413 
	    	Utilizator	    

Cristina Pielmus  
	    	Avocat

Cristina Pielmus  
	    	Avocat	    

Cristina Pielmus , Avocat
 Cristina Pielmus , Avocat 	
			 ContSters334413 
	    	Utilizator

ContSters334413 
	    	Utilizator	    

Dvs si familia sunteti tolerati in casa tatalui, va poate da afara. Din pacate, statul nu poate interveni peste decizia lui, fiind proprietarul casei.
 ContSters334413, utilizator
 ContSters334413, utilizator 	
			 ContSters324606 
	    	Utilizator

ContSters324606 
	    	Utilizator	    

ContSters334413 
	    	Utilizator

ContSters334413 
	    	Utilizator	    

9999	                   

suntem 2 surori iar tatal nostru a zis ca ii face acte mamei pe casa,dar problema este ca tatal nostru mai are in copil din prima casatorie care ii poarta ... (vezi toată discuția)
	                    9999	                   

suntem 2 surori iar tatal nostru a zis ca ii face acte mamei pe casa,dar problema este ca tatal nostru mai are in copil din prima casatorie care ii poarta ... (vezi toată discuția)

Daniel1900	                   

Am 2 intrebari directe!
1.Suntem 3 surori,mama noastra a decedat acum 10 ani,atunci nu am deschis succesiunea iar apartamentul a ramas pe numele lu tata! El ... (vezi toată discuția)
	                    Daniel1900	                   

Am 2 intrebari directe!
1.Suntem 3 surori,mama noastra a decedat acum 10 ani,atunci nu am deschis succesiunea iar apartamentul a ramas pe numele lu tata! El ... (vezi toată discuția)

Ana Sophia	                   

Buna ziua, locuiesc impreuna cu tatal si mama in acelasi apartament de 7 ani. Fratele meu locuieste in USA si are acolo domiciliul din 2000. As vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
	                    Ana Sophia	                   

Buna ziua, locuiesc impreuna cu tatal si mama in acelasi apartament de 7 ani. Fratele meu locuieste in USA si are acolo domiciliul din 2000. As vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)