Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

noile alocatii

Sunt o mama singura si am in grija doi copii minori care mi-au fost incredintati in urma divortului si o pensie alimentara de 230 lei. Cum fac sa beneficiez de noile alocatii intrate in vigoare de la 1 noiembrie ?

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara+bunuri+incredintare minor driver_host driver_host Buna ziua, Am locuit timp de cca 10 impreuna cu o persoana in concubinaj in apartamentul acesteia,apartament detinut impreuna cu mama acesteia,de asemenea in ... (vezi toată discuția)
Pensie întreținere copii Piterpop Piterpop Pensie întreținere minoriVa salut respectuos! Tata a doi copii minori, in urma divorțului, domiciliul copiilor stabilit la tata, in hotărârea de divorț, ... (vezi toată discuția)
Renuntare la pensia alimentara? 2 vasilache-florinache vasilache-florinache Multumesc tuturor celor care mi-au dat solutii la problema mea anterioara. Daca cei doi copii mi-au fost incredintati mie (tatal) in urma divortului, iar fiica ... (vezi toată discuția)