avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Registru incasari si plati
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Registru incasari si plati

Buna seara, ma intereseaza cum pot corecta o greseala in registrul inacasari si plati, am scris o suma de 2 ori. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:46, 31 Octombrie 2014
Cu pasta corectoare.
Buna seara,

Domnule avocat Bicov Stefan, nu se admit corectii de acest gen in RJIP.

Stimata doamna in cursul acestei luni ati efectuat inregistrarea eronata?
greseala este in luna mai, eu imi fac unul pe calculator, si apoi trec in RJIP. ma gandeam poate pot taia cu o linie suma ,semnez si stampilez
Exact asa trebuie sa faceti. Barati cu o linie suma gresita, semnati si stampilati, mentionati inclusiv data la care ati facut corectia respectiva, apoi procedati identic si cu totalurile cumulate pana ajungeti la zi.
Multumesc frumos:)

Alte discuții în legătură

Registrul de casa GHEORGHIAN GHEORGHIAN Închiderea lunară a unui registru de casă este obligatorie a se efectua la sfârşitul unei luni calendaristice respectiv (30-31), s-au în ... (vezi toată discuția)
Predare casa dida5801 dida5801 Buna ziua, as dori ca cineva sa ma sfatuiasca in urmatoarea problema: casierul/administratorul unei As de propietari la intocmirea borderoului din perioada ... (vezi toată discuția)
Listare rjip completat pe calculator Alexandru Arsu Alexandru Arsu Buna ziua, In ceea ce priveste contabilitatea in partida simpla sunt incepator. Pana acum, RJIP din programul meu are 6 randuri pe ianuarie si vreo 15 ... (vezi toată discuția)