avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Refuzul de a semna procesul verbal de punere in posesie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Refuzul de a semna procesul verbal de punere in posesie

In baza unei reclamatii a unei peroane validata in baza legii 18 / 1991 cu suprafata de 0,50 ha vegetatie forestiera, adresata institutiei prefectului si inaintata comisiei locale de fond funciar spre solutionare, prin care solicita obligarea comisiei locale la punerea in posesie si la eliberarea titlului de proprietate, i s-a comunicat acestuia ca dupa expirarea termenului prevazut de OU nr. 115 / 2013, comisia locala de fond funciar va proceda la punerea in posesie a acestuia pe terenul predat prin protocol de catre ocolul silvic, si anume in ua 23. In data de 30.11.2014 aceasta persoana a fost chemata pentru punere in posesie in ua 23. Existand un plan parcelar al acestui ua, punerea in posesie s-a facut pe baza acestui plan. S-a intocmit un proces verbal, semnat de persoana indreptatita, de un membru in comisie si de secretarul comisiei. Presedintele ( primarul ) refuza semnarea acestui proces verbal, chiar daca atat raspunsul la petitie cat si adresa de chemare pt punere in posesie au fost semnate de catre acesta. CE SE POATE FACE?

Alte discuții în legătură

Care sunt etapele eliberarii unui titlu de proprietate? OROSZ ANDREI OROSZ ANDREI care erau etapele pentru eliberare unui titlu de propritate pentru teren forestier. cere către comisia locală de fond funciar,aprobare ocol silvic,mă ... (vezi toată discuția)
2 p.v. de punere în posesie pe acelaºi amplasament Katri Katri Deţin un proces verbal de punere în posesie din 2005 (semnat de primar, secretar, reprezentantul Ocolului silvic, topograf, reprezentant legal al ... (vezi toată discuția)
Teren nerecuperat addac addac Buna ziua,bunicii mei au un teren de 10 000 m padure in ilfov,insa primarul nu le da acest teren mentionand ca primarul dinaintea lui a vandut toate ... (vezi toată discuția)