In data de 23 martie 2013 am angajat un avocat sa ma reprezinte intr-un proces.La primul termen din 9 aprilie 2013 mi-a spus sa aman procesul pentru angajare aparator.Intrucat avocatul cu care am angajat contractul nu prezenta interes pentru procesul pentru care il angajasem,la urmatorul termen am renuntat la el,respectiv pe 7 mai 2013.Am fost nevoit sa ma reprezint singur.Pe 3 oct 2014 avocatul a inaintat actiune de executare silita pentru plata onorariului desi nu ma reprezentase in nici un proces si mi se retine mai mult de 33% din salariu pentru plata prestatiei pe care el sustine ca mi-a acordat-o.Conform art 2520 din NCC,termenul de prescriptie este de un an sau trei?Are dreptul sa ma execute pentru o prestatie pe care nu a efectuat-o,se considera aceasta afacere neterminata?
V-a redactat actiunea sau ati redactat-o singur ? pacat ca nu ati prevazut si cazuri de retragere din contract.
Ati fi putut contesta executarea, asta era calea prin care v-ati fi putut apara, insa daca au trecut 15 zile de cand ati aflat ca sunteti executat silit, nu mai puteti depune contestatie.